O nama

Kompanija VISINSKI RADNICI DOO je osnovana 2014. godine u Subotici. Nastala je kao logičan sled zaljubljenosti u alpinizam, ekstremne sportove i izazove koje donose osvajanja vrhova.

Naš tim čini preko 30 radnika u operativi, kao i  4 inženjera u tehničkoj pripremi i praćenju gradilišta. Naš kompletan tim prati u korak nove trendove u razvoju tehnologija i upoznaje se sa novim materijalima, ne zaostajući za kolegama na razvijenijim tržištima. Ulaganje u radnike je ulaganje u budućnost.

Filozofija našeg poslovanja podrazumeva detaljno planiranje svakog našeg projekta, bez obzira na veličinu i obim posla. Time garantujemo tačnu, prilagođenu, brzu i transparentnu realizaciju projekta. Naši kvalifikovani i iskusni radnici izvode sve vrste radova prema najvišim sigurnosnim standardima kako bi profesionalno i efikasno izvršili svoje projekte.

U saradnji sa renomiranom kompanijom Sika ulazimo u svet hidroizolacije. U početku smo izvodili hidroizolacije  ravnih krovnih površina a kasnije i hidroizolacije ukopanih delova konstrukcija.

Kompanija VISINSKI RADNICI DOO je prva u Srbiji izvela hidroizolaciju objekta sistemom Sika Proof A 2016. godine. Do tada nepoznat materijal na tržištu Srbije u naredne dve godine preuzima lidersku poziciju u svetu hidroizolacije ukopanih delova konstrukcija, a kompanija VISINSKI RADNICI DOO zauzima mesto lidera u izvođenju hidroizolacije sa sistemom Sika Proof A. Do sada je uspešno hidroizolovano preko 200.000 m2.

Konstantno prateći razvoj tehnologije i novih materijala u hidroizolaciji, 2017. godine otpočinjemo implementaciju sistema hidroizolacije prskanjem tečne Polyuree i do danas iza sebe imamo preko 150.000 m2 hidroizolovanih površina.

2020. godine smo izgradili novu upravnu zgradu sa preko 400 m2 poslovnog prostora u kojoj smo primenili tehnologiju gradnje i hidroizolacije po kojoj smo postali prepoznatljivi na tržištu.

Lideri smo na tržištu Srbije u radu sa Polyureom kao i Sika Proof A sistemom, što dokazuje i niz impozantnih projekata na kojima smo izvodili poslove hidroizolacije.

Stalne promene u oblasti konstrukcija i hidroizolacije zahtevaju konstantno praćenje trendova i ulaganje u nove materijale, obuku radnika i modernizaciju tehnike i opreme.